30 Kasım 2010 Salı

Kasım Filmleri





10 yorum:

7.oda dedi ki...

madame tutlu putli nasıl bir film?

gri kent sakini dedi ki...

Yaşasın yeni filmler gelmiş :) Madame Tutli Putli isimli, bol ödüllü kısa filmi ve Nothing Personal (sağlam bir drama benziyor) i listeme yazdım, Kirpi zaten hafta sonu seyirliğim halihazırda... sevgiler Çello

seneryocu2 dedi ki...

Sevgili Çello,Bazı okuyucuların taşrada yaşamakta.Üç beş afişle blog yazını savuşturamazsın.Bak hiç yorum almadın.Blog müfettişin olarak dikkatini çekerim!!!

Sevgiyle kalınız.........

çello çalan kedi dedi ki...

7.odacık, film animasyon dalında oscar'a aday olmuş, izledikten sonra öğrendim, stop motion türünün güzel örneklerindenmiş, yapımı uzun zaman almış, madam tutli putli'ye yapım aşamasında gerçek gözler eklenmiş. Enteresan gelmişti bana bunlar.

Gks, Kirpi ile ilgili yazıştık, çok önemsiyorum senin fikirlerini ve önerilerini biliyorsun.

Ali Bey, buraya yazdığım postlar, ne yorum almak ne de okuyanları bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Kısaca özetlemek gerekirse burası benim gelecekte hafızamın kaybettiklerini geri toplamak için bıraktığım minik izler. Afişleri de görür görmez anımsamak için koyuyorum. Burada gayet kişisel ve bencilce hareket ediyorum. Sinema konusunda bu işi ustaca kıvıran bloglar var, bilginize.

İyi haftalar hepinize.

gri kent sakini dedi ki...

biliyorum :) teşekkürler
önerilerin hep başucumda, öyle bil...

endiseliperi dedi ki...

tutli putli'yi izledim. çok, çok beğendim. teşekkür ederim.

selamlar, sevgiler.

seneryocu2 dedi ki...

İnsanoğlu geçmişi anımsamak ve hep var olmak ister,ne yalan söyle
yeyim,ben de bloglara cevap yazarken on yıl önce neler düşünüyordum düşün
cesiyle yazıyorum.On yıl diyorum,20- 30 demiyorum,çünkü yaş 63 ile
isi ,uzak ufuklar pek net görünmüyor....

Ayrıca sen çalışan bir insansın ,benim kadar bol zamanın yok..

Perfecktus dedi ki...

le herisson filmini indirdim fakat alt yazı bulamadım, siz izledini mi acaba? buldunuz mu alt yazısını? yoksa zaten parisin içinden misiniz? bu son cümle komikolamdı sanki?

çello çalan kedi dedi ki...

dost; :)) oldu oldu, komik oldu. yok ben paris'in içinden değilim. ama fransıca dinlemesi ne hoş gelir kulağıma bilemezsin.

nasıl bulamazsın altyazıyı. (hesap sorar gibi oldu bu cümle kabul ediyorum) Bu link işine yarar umarım. benim yaramıştı. http://divxplanet.com/sub/m/24721/Le-hrisson.html

Unknown dedi ki...

Tutli putliyi sayenizde izleme fırsatı buldum. Çok etkileyici bir film herkese tavsiye ederim. Bu güzel paylaşımızın için çok teşekkürler. Çello Kursu İzmir