27 Temmuz 2010 Salı

Ailecek hastayız

Ben çok geç haberdar oldum bu fransız yapımdan. Karamel Tv'deki yayın saatlerini de tam bilmiyoruz ama ne zaman denk gelsek gözümüzü kırpmadan izliyoruz. Genelde ardarda iki bölüm yayınlanıyor, karakterler 3d, görüntüler gerçek, sesler doğanın içinden. İnternet üzerinde de epey kayıt var, izlemediğim bölümleri oradan bulmaya çalışıyorum.

Eğer sen de tanışmamışsan bu şahane seriyi googlelamak, bir örümceğin hain planlarına tanık olmak ya da sümüklüböcek yumurtaları arasına karışan bir tırtıl yumurtasının gelişimine bakmak, bu küçücük, tefecik miniminnacık yaşamlara leziz görselliklerle belki ortak olmak istersin... Bu yüzden buraya not düşeyim istedim.

6 yorum:

kara kitap dedi ki...

çok güzeller değil mi?ben en çok sinek ve uğur böceğinin kapıştığı sahnelere bayılıyorum.bir kere de bir arı evde kapalı kalmıştı o bölüm de çok güzeldi. :))

çello çalan kedi dedi ki...

kara kitap, tv de yakalayamıyoruz, internet üzerinden bulup izliyorum biraz önce iki elma kurdunun aşkını izledim, bu kadar yalın, bu kadar masalsı, bu kadar naif anlatım karşısında zaman zaman hüzünleniyorum zaman zaman da kahkahalara boğuluyorum. gerçekten süper. :)

SeV@L dedi ki...

Bu hafta sonu misafir gelmemesini diliyorum. Çünkü oturup bu böcükleri izleyeceğim ben :)

Tanışalım bakalım :)

çello çalan kedi dedi ki...

sevaaal bak mesela biz en son bunu izledik, umarım beğenirsin, zaten hepi topu 5 dakika filan sürüyor.

http://www.vidivodo.com/77801/elma-kurdu

SeV@L dedi ki...

:) Ama bu çok güzel!

Bizi tanıştırdığın için çok teşekkürler Çello Çalan Kedi :)

Berceste dedi ki...

Coook seker bunlar :) Tesekkurler paylastigin icin.