29 Ekim 2009 Perşembe

İkinci bir blog mu?

Şimdi şöyle bir şey var, bu sayfaya hem okuduğum kitaplardan alıntılarımı, hem izlediğim filmlerden aşırdığım replikleri, hem çektiğim fotoğrafları serpiştirmek istiyorum ve şimdilik öyle de yapıyorum.

Ancak geçenlerde Jto fotograflarım için ayrı bir blog oluşturmam gerektiği konusunda bir fikir verip kafamı karıştırdı. İki ayrı blog demek iki ayrı kanaldan akmaya çalışmak demek. Fotograflarımı farklı bir kanaldan ilerletmeye çalışırsam o zaman kitaplardan alıntı yaptığım satırlar için de ayrı bir blog mu oluşturmam gerekecek? E bu durumda fotograf notları, okuma notları, sinema notları şeklinde bloglarımı çoğaltmam gerekmeyecek mi? Ay bilmiyorum, Jto e şimdi hepsini bir yerden izlemek daha kolay değil mi sence de? Attın ortaya bir taş, ben çıkaramıyorum. Kararsızım.

2 yorum:

geveze baykuş dedi ki...

bu aralar o kadar dağıldım ki, tek blogunu zor takip ediyorum, biriktirip biriktirip okuyorum. çoğalırsan nasıl yetişirim bilemedim şimdi :) dursunlar bence birarada.

imza:
bencil ve tembel baykuş

Adsız dedi ki...

günaydın :)

taşlarımı geri çekiyorum :) ben sadece fotoğrafların için istersen yapabilirsin demiştim. o kadar çok karışma yahu... hepsi tek blogda da güzel. benim yaptığım da bu. diğeri zahmetli evet.

haftaya muhtemelen nişanım var. kaç haftadır dolu dizgin, çılgın bir karmaşanın içindeyim. hiçbir şeye yetmiyor, yetişemiyor hissediyorum kendimi. nette de arada bir maillere bakabiliyorum ancak. bloglar ve kendi blogum ihmal altında.

sakinliği özledim.

kendine iyi bak. beni unutma, ortalarda yokum diye ;)