25 Kasım 2009 Çarşamba

Sanki


Sisler ülkesinde yaşıyorum ve birazdan yaşlı cadı beni yanına çağırıp elindeki zehirli şurupla derin bir uykuya geçmemi sağlayacak ama ağaçlar arasından çıkıp gelen maskeli yılan prensler hayatımı kurtaracak. Cadı için bu sefer yanlış kapı, benim korumalarım var anacım.

4 yorum:

gri kent sakini dedi ki...

büyük betonlar arasına ve kalabalığa sıkışmış bir sisi yaşamak ... birde senin o gizem kokulu öyküsü olan resimlerine bakmak ... şanslı olduğunu daha nasıl ifade edebilirim ?

çello çalan kedi dedi ki...

gri kentin sakini; biliyo musun burasının kıymetini anlamama ve şanslıyım hissini daha sıkı taşımama sebep o beton bloklardır aslında :)olmaz olmaz deme belki bir gün bir bakmışsın alıp başını gitmiş ve şanslılar arasında yerini alabilmişsin..kimbilir..

gri kent sakini dedi ki...

kendimi buluyorum ama eksik , fotoğraflar çekiyorum ama bir tarafı sarkıyor bi köşesinden , tebessüm ediyorum ama o işte beton bloklara hapsolmuş sis gibi bazen hislerim ... çöktüğüm şehre yakışmıyorum bazen ... kimbilir benimde üzerine çöktüğüm yeşil bahçeleri olan giz kentleri vardır beni bekleyen ... hayatımın yaşanmamış yarısında ... kimbilir ...

cok tuhaf gunluk dedi ki...

ben ise o derin uykuya gecmek istiyorum sadece..