14 Kasım 2009 Cumartesi

Temizinden dayak atan birini arıyorum yine

Dün sabah tiroid ultrasonum çekildi. Buraya kadar her şey normal. Endişe filan yok. Ultrason sonrası işe geldim. O kadar yoğundum ki öğleden sonra çıkan ultrason sonuçlarımı alıp doktora göstermeye gidemediğim için Oğuz'dan sonuçlarımı almasını rica ettim, etmez olaydım. Raporda yazan tek kelimeyi bile anlamadım. Tek anladığım son cümle. Sintigrafi önerilir. Bu cümleyi gördükten sonra tüm geceyi evdeki herkese zehir ettim. Ağladım, zırladım sonra uyuyakaldım. Şimdi çok daha iyiyim, endişe etmeyi kestim. Pazartesi sabahı doktorla görüşeceğim. Belki doktor sintigrafiye gerek duymaz, tüm bu tetkik sürecinin bir an önce bitmesini diliyorum. Bittikten sonra kendimi falakaya yatırıp parayla tuttuğum adamın dayağını yiyeceğim.

16 kasım güncellemesi : Doktora göründüm, bir ara sintigrafi için randevu alacağım. Sintigrafi olsun bitsin, sonuçlar çıksın, bildireceğim.

9 yorum:

yabancı dedi ki...

senin sopaya ihtiyacın yok teselliye ihtiyacın var bak bunu ben sana söyledim başkasına söylemme

kara kitap dedi ki...

panik yok demiştik ama,ne oldu şimdi gene :) bak ne güzel çalıyor müzik.çok canın sıkılıyorsa amelie izle mesela.ben de hep pozitif duygular ve yüzümde bir gülümseme yaratır amelie.sen de öyle yap bence.sevdiğin birşeyle kafanı meşgul et.geçen gün ben de büyük bir moral bızukluğuyla doktora gittiğimde doktorum beni bir güzel azarlamıştı.insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyor gene de gülüyor diye.

çello çalan kedi dedi ki...

hey yabancı, emin ol dört koldan teselli ediliyorum.
kara kitap, benim bir an önce net sonuca ihtiyacım var. bu süreç bir an önce bitsin istiyorum. Önce hipotiroid, simdi hashimoto tiroidi gibi ön tanılar geliyor. ben tabi en son noktasını ve en kötüsünü düşünüyorum. huyum kurusun. hashimoto tiroidine filan fitim tabi. pazartesi 11 de doktorumla randevum var. gelişmeleri bildireceğim.

geveze baykuş dedi ki...

böyle devam edersen ben bedavaya döverim!

çello çalan kedi dedi ki...

geveze, sen döv sonra karşılıklı baileys içelim anlaştık mı :)

dwarfwaves dedi ki...

biri baileys mi dedi...duydum da geldim..ben de içiim mi,hı,olabiler mi? :))

çello çalan kedi dedi ki...

madam dwarf senden gizli baileys içemeyeceğimizi biliyordum zaten :) geveze adına da konuşabilirim bizce olabiler.. geveze ve ben paylaşmayı seviyoruz nihayetinde... :)senden baileys mi esirgiycez ayol...

dwarfwaves dedi ki...

çoook teşekkür ederim...kaç gündür baileysim gelmişti..hazır beleşini bulmuşken çömiim dedim..saolun,varolun,nur olun....:b

geveze baykuş dedi ki...

yok yok, dövme, ben uslu durucam, demeni beklerken bak yine ne yumurtlamışsın :) hmm, rüşvet teklifi ha? peki tamam, anlaştık. bu durumda tequilaları alacak defterine kaydediyorum ;)