8 Ocak 2010 Cuma

Ankara'dan Geveze gelirmiş

Creep aradı.
"Geveze bloğunda yazmış, senin ona ulaşmanı istiyor" dedi. İyi de nasıl? Geveze'nin ne yaşadığımız dünyadaki reel ismini biliyorum, ne telefon numarasını. Ama kendisini o kadar iyi biliyorum ki. Sanki anaokuldan beri arkadaşız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş. Oysa ne telefonlaştık ne de mailleştik, Creep'in bloğunda interpasif olan ben Creep'e inat Geveze'nin bloğunda interaktifim. Sanki 100 kişi içinden Geveze'yi bul deseler bulurum. Bok bulursun çello atma. Creep sağolsun, iletişimsel sorunumuzu çözdü. Geveze yolda olduğu için şimdilik ona mesajla ulaştım.

Şimdi pek bir heyecanla Geveze'nin yolunu gözlüyorum.
Şu blogger denen yer ne garip.

Edit: Gevezeme -karşılamak için- belediye bandosu yakışır, ayarlayabilsem keşke. Du bakiim, vardır belki bi yolu.

2 yorum:

çello çalan kedi dedi ki...

geveze kedi delisi olduğuna göre pirinç açısından sorun yok. oğuz'u da atarız artık bir köşeye. yıllardır biriktiriyoruz konuşacağımız çok şey var. o zaman bir sonraki seansı denk getirelim. hep beraber olalım. senin de olmanı isterdim creep.

çello çalan kedi dedi ki...

Ouz ne der bu duruma bilmiyorum bak, onun adına konuşmayayım, ama efendi çocuktur üstelik öfkesini kontroldeki başarısı ile bilinir. (çocuk dediğim de 39 yaşında) minare konusuna gelince minareden bol bişey yok burada haberin olsun.öyle.