19 Ocak 2010 Salı

Eksi iki

Kahvaltı sonrası sigara için dışarı çıktım. İşyerim e-5 üzerinde olmasına rağmen geçen araç sayısı sınırlı. İki araç arasında derin bir sessizlik var. Çıt çıkmıyor. Geceden beri yağan karın yüksekliği yer yer dize kadar ulaşmış. Önümde bir ağaç var beyazla kaplanmış. Üzerinde bir kuş. Neşeli denebilecek bir name tutturmuş. Şaşkınım. Nasıl olur da o minik vücut dayanır bu soğuğa, nasıl olur da -2 onun için vız gelir, yahu bu neyin neşesidir şimdi, bilemedim.

10 yorum:

çello çalan kedi dedi ki...

öyleyim di mi creeeeep :)) öyleyim öyleyim.

SeV@L dedi ki...

Kar yağsa burada ben de o kuş gibi neşeleneceğim. -2'yi bırak İstanbul trafiği, kalabalığı, beynimi yiyen kurtlar, dönüp duran tilkileri unutacağım sanki.

Bir an için sadece bir an için ama olsun.

Kar yağsın neşeli bir şarkı söyleyeceğim ben de. :))

çello çalan kedi dedi ki...

sevalim, desene buradaki derin sessizlik tam senlik. geveze'nin aklını neredeyse çeldim buraya yerleşim konusunda, günün birinde ister misin kendi minik komunel yaşamımızı kuralım :) olmaz olmaz deme. olabilir. kimbilir.

dwarfwaves dedi ki...

ha kuş,soğuk evet fena da,e hani sen sigarayı bırakmıştın çellocum.....hani verdiğim gazlar nereye gitti cancağazım,hı?... =)

çello çalan kedi dedi ki...

ama ama ben yer yer yazdım bu konudaki başarısızlığımı. en iyisi bir başlık açıp rezilliğimi cümle aleme duyurayım. haklısın başaramadım güzelim. :(

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

Pssst çello vazgeçmek yoook!!! insan ilk denemede başarısız olmuş olabilir, hadi o zaman önce azaltmayı dene, insan kendini sınırlayabileceğini anlayınca gerisi geliyor...

dwarfwaves dedi ki...

rezillik deyip kendine haksızlık etme be canım,amaaaaa napalım boşveeeeer,ilerde bırakırsın...bırakırsın di mi? Sana nooluyo ki deme,valla sigara denen merete çok sinir oluyorum.....sağlık güzel şey be di mi,çellocum.... =)

çello çalan kedi dedi ki...

cankuşum, elimden geleni yapacağım.
Dwarfwaves evet be güzelim evet :)

. dedi ki...

kar'ı çok severim ki yıllardır kış adına yaşadığım sadece bol yağmurlı ılık günlerdi.çok şanslısın

SeV@L dedi ki...

Çello, olsun o yaşam olsun. :) Olmaz der miyim hiç? :)