11 Ocak 2010 Pazartesi

Misafir olsun böyle geveze olsun..


Cumartesi akşamı Edirne semalarına iniş yapan Geveze bir baykuşu tutup kanatlarından yuvamıza misafir ettik, biliyorsun. Baykuş geveze ve konuşacaklarımız bu kadar çok olunca haliyle hiç uyumadık, saate baktığımızda sabah olmuş, hava aydınlanmış oysa bizim hala konuşacak bir yığın konumuz var, 08.45 sularında biraz olsun enerji toplamak için istemeyerek uyuduk, 2 saat sonra Brahms ile güne başlayıp hazırlandık ve yola koyulduk. 15 dakika sonra ormanda kahvaltı masasındaydık.

Yukarıdaki baykuşumun kanadı. Masamızdaki bir demlik çayın kıvama gelmesini beklerken ekmeklerimizi banıyoruz önce zeytinyağına sonra baharat karışımına. (poy deniyor burada)

Haftasonunun detaylarını daha sonra yeri gelince yine veririm. Şimdi yüreğim pır pır, üzerimde Baykuş'un bana yüklediği overdose enerjinin yarattığı bir coşku patlaması var, söylemek istediklerimi sıraya koyamıyorum. Hepsi birer birer uçuşuyor, hangisini yakalayıp buraya yapıştıracağımı bilemiyorum. Bu post bir girizgah olsun.

6 yorum:

SeV@L dedi ki...

:)) Yahu senin kadar bende de bir mutluluk var. Şimdi biliyorum ki çok güzel vakit geçirdiniz. Tanıdığım iki insan eğlendi, mutlu oldu ben de en az sizin kadar memnunum durumdan bana ne oluyor bilmiyorum ama :))

Bekliyoruz yazının devamını efenim. :)

çello çalan kedi dedi ki...

bugün 23 nisan, neşe doluyor insan gibi di mi? nedenini bildiğin bir sevinç... bana noluyor dediğin şeyi herkes başarabilse. bu bir yetenek, biliyorsun di mi seval?

SeV@L dedi ki...

:) Evet bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan gibi.

Teşekkür ederim. İyi bir yetenek değil mi bu? :) Ben heyecanla bekliyorum bu güzel, mutlu hafta sonunu Geveze'nin sesinden, senin sözünden dinlemeyi. :)

çello çalan kedi dedi ki...

hehe evet çok iyi bir yetenek. keşkek yiyip edirne'yi anlatacak bizimki biliyorum ben:)

Benim Güzel Yolculuğum dedi ki...

Fotoğraf harika! Hemen anlaşıyor o sofrada sevgi dolu birşeyler olduğu. Canım benim, ben de senin evsahipliğini pek özledim. Gelsem de bi yumuş yumuş olsak.. (çaktırmadan içlendim sanki...)

çello çalan kedi dedi ki...

canım janisjr, en kısa zamanda senle ruberu olmayı çok istiyorum. (ruberuyu yeni öğrendim ya, cümle içinde kullandım olmuş mu:)