27 Şubat 2010 Cumartesi

Hayat çıldırtma beni

Bu fotoğrafı Şirince'de bir dinlenme molasında çekmiştim, durduk yerde nereden aklıma geldiyse geldi bu amca. (Bıyıkları mı desem, bakışı mı desem bir şeyleri etkiledi beni)

Bu fotoğrafı alıp zaman zaman yüzüme maske olarak taksam, böylece hiç yormasam kendimi, maskeyi taktığım an bu bakışı fırlatmış olsam... Zaten sevgilim bir süreliğine İstanbul'da olacak, canım sıkkın...

Hayat çıldırtma beni yoksa bu bakışı gönderirim buradan...

7 yorum:

dwarfwaves dedi ki...

korkmak mı lazım bu bakışlardan yoksa bir anlam çeşnisi mi yüklemek lazım bu bakışlara..zira ben adlandıramadım...ama sana yakışmaz,ben diyim de... =) bu arada allah kavuştursun sevdiceğine çellocum...

çello çalan kedi dedi ki...

canım dwarfım ay yazdığımı okuyunca biraz agresif olmuş, tamam tamam çok bu bakış gibi değilim :) mızmızım azıcık, ouz pazartesi gidecek ama önden bir alarm vermezsem olmaz di mi? teşekkür ederim yani 1 hafta 10 gün su gibi geçsin, kendimi dizilere vermeyi planlıyorum, nip tuck ve gossipleri stok yaptım. du bakalım.

. dedi ki...

zordur sevdiceğinden ayrı zaman geçirmek,su gibi aksın o on gün,kavuşun güzelliklerle...
(kavuşmanın tadı çekilir yapar ayrılıkları...)

Aylak Kedi dedi ki...

sevdiği adamdan oldukça uzak olan başka biri, okumamalı bu yorumları.

. dedi ki...

evet ,bakışlar bir sürü anlam barındırmış içinde.Kendi bakış açımdamdan bakıyorum amcanın bakışlarına,çok şey söylüyor gibi.
Çabucak kavuşursunuz,sağ salim diyen bakış gönderiyorum sana burdan:)

Lotus dedi ki...

Tahta kaşıkları el keskisi ile yontan Şirinceli adam! O bakışları unutmak ne mümkün:) tesadüfen bulduğum çello çalan kedi nin edirne de olduğunu tesadüfen öğrendim. kan çekmesi bu olsa gerek:) cok sevdim bu blogu:) ve ben de edirne doğumluyum, 12 yaşına kadar ordaydım, köklerim, anılarım, ilk duygularım orda... ben istanbul dayım... sevgiler emşerim:))

çello çalan kedi dedi ki...

o adamın ne işle meşgul olduğunu bilmiyorken bunu bu şekilde öğrenmek enteresan değildir de nedir söyler misin bana ey blog.

lotus sayende güne pek bir keyifle başladım. iyi ki geldin. ojşgeldin :))