17 Temmuz 2009 Cuma

Yedidir yedi





Aslında biliyorum kazık kadar kadın oldum ama Oğuz ile 6 yılı bitirip 7. yıla başladığımız bugün nasıl desem bir acaip böyle çocukmocuk hallerine düşüyorum ama hoşgörüyorum kendimi. Oğuz ile birlikte büyüdüm ben (yaş olarak büyüktüm onu tanıdığımda belki ama yaştan bahseden kim) ama aynı zamanda onun sayesinde çocuk kaldım, kalabildim. Onun sayesinde böyle geveze, böyle kendinden emin, böyle mutlu, böyle zıptırık, yaşamın kollarında bir oyuncak yoyo olabildim, kalabildim.


Böyle bir şemsiye altında birlikte ne kahveler içtik, sonu gelmeyen ne sohbetler ettik, keyiflendik, kederlendik, güzelleştik, anladık, konuşmadan anlaştık, baktık, bakıştık, gülüştük, öpüştük, sevdik, seviştik, yüzdük, yüzleştik, gördük, görüştük, dokunduk, hissettik, duyduk, kokladık, canımızı acıttık sonra hemen yaralarımızı sardık, sarmasını bildik, ne yolculuklara çıktık, ne yağmurlar gördük, sellere kapıldık, kimi zaman şemsiyenin bir ucundan o, bir ucundan ben çekiştiredurduk ama böyle iyi olduk, iyiliğimizi bulduk. 7. yıla hoşbulduk.

4 yorum:

geveze baykuş dedi ki...

nice yıllara, hep tek şemsiyeyle hep mutlu ve hep çocuk...

sevgiler

Geveze Kalem dedi ki...

Gevezelerin toplantısı gibi oldu.:)

Ne güzel bir 7 yıl anlatımı bu. Anlatımdan daha çok 7 yılın bu satırlardaki gibi yaşanmış olması çok güzel. Dilerim mutluluk, huzur verdiği sürece sürsün bu ilişki. Dilerim sevginiz her geçen gün büyüsün, siz ise hep o çocuk tadında yaşayın sevginizi.

çello çalan kedi dedi ki...

hem bir baykuşa, hem bir kaleme bu kadar mı yakışır gevezelik. iyi ki böylesiniz, iyi ki buradasınız.

7.oda dedi ki...

birbirinizin değerini bileceğiniz nice nice seneleriniz olsun daha :)