19 Aralık 2009 Cumartesi

Depresif bir hafta sonu olacak evet evet

Öyle olmasını planlıyor değilim tabi. Ama beni esir alan pms (pre-menstrual sendrom) yerini menstrual sürece bıraktı. Kafamın içi karmakarışık. Bir yandan sadece uyumak, diğer yandan bir yığın şeye veryansın etmek istiyorum.

Mesela şu an üzerimdeki giysilerden nefret ediyorum. İçlerinde kendimi rahat hissedemiyorum, sanırsın başkasının kazağı, başkasının ayakkabısı. Ben, bildiğim ben değilim. Saçlarımdan da nefret ediyorum bak. Bir bu tarafa atıyorum olmuyor, sonra öbür tarafa. Sonra paket lastiği ile topluyorum, paket lastiği saçlarımdan bir iki teli sıkıştırınca iyice sinirleniyorum. Paket lastiğine de söyleniyorum, saçlarıma da.

Akşam için bir plan yaptık. Uzun zaman sonra burnumuzu dışarı çıkaracaktık. Şimdi canım dışarı çıkmak istemiyor. Oysa çok sevdiğim birine söz verdim. Beni sabah heyecanla arayıp "akşam planında bir değişiklik yok di mi? diye sorunca, "hayır" diyemedim. Normal şartlarda hayır diyemeyenlerden değilim. Çok da güzel hayır derim. İşin mi çıktı diye sorsalar, canım gelmek istemiyor diyebilirim. Ama bugün hayır diyemediğim kişi, dışarıda olmak ve bizimle vakit geçirmek için çok hevesli. İşin içinden çık bakalım kedi.

Evet büyütüyorum ama bunun için kale gibi bir sebebim var. Oğuz bak uyarmadı deme! baretini tak! Üzerine de korunaklı şeyler geçir zira tırnaklarımı çıkardım, sağa sola tıslayarak eve geliyorum. Yolda birileri ile kavga edip karakolluk olmazsam görüşürüz. Unutma, ilgi, alaka, sevgi, şefkat türü şeylere ihtiyacım var ama yapış yapış olacak miktarda değil, dozunu iyi ayarla lütfen. Biliyorsun her şeye "evet" demelisin ama canımı sıkacak kadar da çok "evet" dememelisin. Ben salondan sana seslendiğimde 3 saniye içinde yanımda bitmeli, etrafımda pervane olmalı, meyve tabağımı bu gece sen hazırlamalı, iyi geceler öpücüğünü her zamankinden daha çok vermeli, ayaklarıma masaj yapmalı, parmak aralarıma da üflemelisin. Üflerken sıcak üflüyorsun bak bu canımı sıkıyor biliyorsun. Lütfen soğuk üfle. Menopoz dönemimde başına geleceklerden korktuğunu da biliyorum, evet.

3 yorum:

kara kitap dedi ki...

öfkeden bir yanardağ gibi patlamak üzereyim.açtım bloğunu ve çalan müzik beni biraz sakinleştirdi.teşekkürler.

geveze baykuş dedi ki...

kaç oğuz kaç! çello bu ne hal, hemen markete uğra, bulduğun en büyük poşete çikolata gofret doldur ve hemen eve girip yemeye başla.

Zeynep'in Evi dedi ki...

bende zaman zaman herşeye evet diyen ama az hayır diyen birilerine ihtiyaç duyuyorum:))