30 Aralık 2009 Çarşamba

Yeni yıl öncesi

Ne yalan söyleyeyim hiç hoşlanmıyorum bu yeni yıl eğlencelerinden. Aslında planlı programlı dümteklerden kaçıyorum. Yabani desen değilim ama aslında yabaniyim de. Böyle saklanasım var, erkenden uyuyasım var. Ben gıcık bir insan oldum cidden. Ya da eskiden de gıcıktım da sanki artık gıcık olarak görünsem nolur görünmesem nolur da diyor olabilirim. Emin değilim.

İşte bu gıcık hallerimle yeni yıl planları filan yapmıyorum. Kendi elime bir liste tutuşturmuyorum tutmayacağımı bildiğim sözler için. A ama şartlar izin verseydi, kafam güzel şekilde Viyana'da geri sayım yapmayı çok isterdim ya da Omni Trio ile drum'n bass party de olmayı... Olmadığına göre çözüm kolay, sıradan bir gece olarak geride kalsın olsun bitsin, unutalım.. pehh..

8 yorum:

dwarfwaves dedi ki...

daha önce de demiştik ya,paralel düşüncelerdeyiz..yılbaşı da neymiş,diğer günlerden ne farkı varmış,hatta muhalif yanım herkes eğlenirken surat da asar benim...şartlar izin verseydi de düşüncem aynı bu sene...mayhoş ve senin tabirinle gıcık olmak işime geliyor şu sıralar...yine de şerefe ve iyi yıllar çello çalan kedi'cim..

çello çalan kedi dedi ki...

dwarfwaves hehe.. ay işte o paralel düşünceler buluşturuyor bizi. bak bu mayhoş tabirini çok tuttum. bundan sonra mayhoş terimini kullanıyorum. teşekkür ederim.. ah bir fırsat bulsak da baileysleri yudumlasak karşılıklı.. unutmadım.

lady dedi ki...

ya ben de yarın aksam evime gelip battaniyeme sarınıp uyuklamak istiyorum hatta belki breakfast at tiffany's izlemek uyuyakalmak falan! bana da hep oyle oluyor :) seninki daha iyi gıcık diye tabir etmişsin, bana kıl lady diyolar bu huyumdan dolayı :)))

dwarfwaves dedi ki...

mayhoş kelimesi al senin olsun ç.ç. kedi'cim,güzel günlerde kullan,ehehehe...baileys mi dedin,nooldu,ne zaman,kaç bardak?...ben de unutmadım,pusudayım... :b

geveze baykuş dedi ki...

biri baileys mi dedi? ben bi aksilik olmazsa bu ay istanbul kaçamağı yapmayı düşünüyorum. hani diyorum, oraya kadar gelmişken... :)

. dedi ki...

hoşlanmasanda,beni sevsende sevmesende,Mutlu seneler...

çello çalan kedi dedi ki...

Gevezeeee, yaşasıııınn... dört gözle bekliyoruuum..

Masal, ben seni neden sevmeyeyim yahu, teşekkür ederim yeni yıl dileklerin için. ve aynı şekilde sana da sağlıklı ve mutlu seneler..

. dedi ki...

ne bileyim öyle hissettim.
sen hiç negatif olma olur mu?