9 Mart 2010 Salı

Janis'in kollarında mart

Aldığım antibiyotik beni sağdan soldan etkisi altına aldı. Antibiyotik dediğin baş dönmesine benzer bir dengesizlik ile baş ağrısı yapar mı? Yaparmış. Dişimi sıkıyorum. Dört gün daha buna katlanmak zorundayım. Sistit senden nefret ediyorum.

Ous bir kartal gibi kapıp Janis'i, yuvamıza getirdi. Şimdi sevginin yumuş yumuş olmuş hali ile kendimizi özlem gidermenin kollarına, bitmek bilmeyen anlatacaklarımıza bıraktık. Hava tahmin edildiği gibi. Janis valizini bu kadar yoğun kış koşullarına göre hazırlamamış, belki bugün hava izin verirse, bir yolunu bulup dışarı çıkarak şehrin içine sızabilirler, kimbilir...

Geçenlerde burada paylaştığım bir fotoğraf vardı. Haşin bakışlı amcayı tanımam etmem, sohbet etme fırsatım olmamıştı ve ne iş yaptığını da bilmezdim. Zaten küçük olan dünya internet sayesinde daha da küçüldü ya Lotus'un bıraktığı mesaj sayesinde öğrendim ki haşin bakışlı bu amca el keskisi ile tahta kaşık oymacısıymış. Biri çıkıp bunu buradan bu şekilde öğreneceğimi söyleseydi "hadi canım" derdim. Bundan sonra "el keskisi ile tahta kaşık oyan amcanın bakışını gönderiyorum" dersem kork benden. Buradan her şey mümkün, her şey olası.

4 yorum:

yabancı dedi ki...

gecmiş olsun
antibiyotik türüne göre bazı insanları ters ekki yaparak zehirliyor dikkat etttt

Aydedeye havlayan dedi ki...

geçmiş olaa!

çello çalan kedi dedi ki...

yabancı, bugün bünyem biraz daha alıştı sanırım. ama yine de teşekkür ederim.

Aydedeye havlayan, aaa buradasın demek geldi içimden. Varlığından haberdar oldum. teşekkür ederim.

Lotus dedi ki...

Çok geçmiş olsun... ben de cello calan kedi yi bulduguma hala cok sasiriyor ve cok mutlu oluyorum:) cok tesekkurler