28 Eylül 2009 Pazartesi

Güne ve haftaya iyi başlama fırsatı tarafımca alınmış sarışın hemşire

Sabah 06.00 sularında nedensizce uyandım. O saatte uyanmış olmamın nedeni çişim olabilirdi ama değil. Biraz dönüp durduktan sonra uyurum nasılsa diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı, uyuyamadım. Uyuyamadığım için sinirli olduğumun ve sinirli şekilde evden çıktığımın farkında değildim, sağlık merkezinde sarışın hemşire ile tartışana kadar. Kendime bir baktım, nedensizce hemşireye çemkiriyorum, ilk başta kendimi haklı sandım, sonra baktım sesim yükselmiş, altı üstü "tahlil için kanımı kim alacak?" soruma bir türlü alamadığım yanıt yüzünden hemşirenin canını sıktım, sonra doğru kişiyi bulduğumda oturduğum sandalyede beklerken düşündüm ve saçmaladığımın farkına vardım. Saçmalamış olmak değil de haksız yere hemşirenin canını sıkmak canımı sıktı. Verdiği cevapları düşündüm, yahu kadın kötü bir şey söylememiş, ben niye çemkirdim şimdi bu kadına? Onun Pazartesi gününe iyi başlayabilme hakkını elinden aldım. Uykusuz olmak beni zil gibi yapıyor, bu konuyu çok büyütmemek gerekiyor biliyorum ama elinden iyi başlangıcı tarafımca alınmış sarışın hemşireye çiçek göndermeyi de düşündüm özür amaçlı. Haksız mıyım? Evet. Gurur kimin umurunda.

Netice olarak kan tahlilimi yaptırdım, sonuçları yarın 11.00 da alabileceğim. Başım ağrıyor. Gün hızlıca akıp gitsin istiyorum.

5 yorum:

. dedi ki...

umarım önemsizdir sebebi kızarıklıkların,
kurma kötü şeyler,
güzellikler düşün...

. dedi ki...

sonuçlar nasıl????
İyidir umarım,bu konuda biryazı yazacak mısın?

çello çalan kedi dedi ki...

Halimcegünce, çok düşüncelisin, teşekkür ederim ilgin için, gerçekten.

yorumunu görünce hemen oturup bir çırpıda göndermek istediğim ama gönderemediğim postu gönderdim :)

sana da bazen garip gelmiyor mu blog dünyası? ne enteresan. tanıdığım ama aslında tanımadığım birinin benim test sonuçlarımı önemsemesine henüz alışamadım. Ha benzerini yapmıyor muyum? yapıyorum elbet. ama yine de garip:)

. dedi ki...

Garip evet garip aslında,
Ben kendimi anlatıyorum yazılarımda, başkalarıyla işim yok,bloglarını okuduğum insanlarda öyle, kendi hallerinde, dertleri,kavgaları kendileri ve yaşadıklarıyla olan insanlar - ki sen de bunlardan birisin zaten :))-
(Seçiçiyim demek ne kadar doğru bilemiyorum ama) okuduğum,dünyama aldığım insanlara ben hiç sanal gözüyle bakamıyorum,gerçekten içini açan insanı benimsiyorum hemen ve merak da ediyorum,kaygılanıyorum da,doğru veya değil ben böyleyim yazdıklarına bakılırsa sen de öylesin...
İnsanlık bu herhalde, ne dersin?...

Sevindim birşey çıkmamasına,
ayrıca kutlarım seni inceliğinden dolayı.
sevgiyle kal...

çello çalan kedi dedi ki...

halimcegünce, biz hep böyle kalalım o zaman, değişmeyelim hiç.