3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bir pazar dolusu Pirinç


En az benim kadar sen de ezberledin artık bu kızın çizgilerini, biliyorum ki yolda Pirinç'i görsen tanıyacak haldesin ya da başka bir tekir kediye bakıp "hayır bu Pirinç değil" diyebilecek kadar aşinasın yüzüne, gözlerine, patilerine... Bu fotoğraflara bakıp "amaaan çello'nun da iyi ki bir kedisi var, sürekli kedisini gösteriyor" demediğin için de ayrıca teşekkür ederim ...

7 yorum:

heidi dedi ki...

Bu fotoğraflara bakıp iyi ki hayatımın bir yerlerinde Çello'ya denk gelmişim, iyi ki Pirinç'i uzaktan da olsa sevme mutluluğunu yaşıyorum diyorum. Şu güzel gözlere daha yakından bakıp boyun altını öpeceğim günler yakındır diyorum. :)

çello çalan kedi dedi ki...

oleyyyy oleyy :)
heidi gördün mü bilmiyorum uçurtma duyurusu yaptım, haberin olsun.

minimalist dedi ki...

harika bir çekim olmuş...

SeV@L dedi ki...

Pirinç'in renkleri ayrı bir güzel geldi bu kez bana :)

çello çalan kedi dedi ki...

minimalist :) teşekkür ederim.

Seval senden daha iyi kimse bilemez bu günlerde ne kadar çok tüy döktüklerini, evde elimizde fırça iki büklüm dolaşıyoruz tarayalım diye. sanırım bu yeni tüylerini farkettin sen :)

SeV@L dedi ki...

Taramanıza izin veriyor mu ? Bizimkilerin hepsi nefret ediyor. Tırmık darbeleriyle sonlanıyor her girişim. :)

Pirinç ayrı bir kedi. Bizim rahmetli Şeker'imiz gibi. İnsan ona her bakışında sanki ilk kez görüyormuş gibi oluyor. Sanki hiç görülmemiş bir güzelliği ilk kez o an keşfediyor gibi oluyor.

Her kedi böyle değil. Misal Zekai, bir bakıyorsun çirkin, bir daha bakıyorsun biraz daha çirkin geliyor insanın gözüne. :))

Sonra konular kedi olunca Seval kişisinin çenesi düşüyor. :)

. dedi ki...

Çellocum,Pirinç gerçekten güzel bir kedi duruşunda asil bir hava var,fotoğraflarına bakmak zevk veriyor, keza Şekerde öyledi Sev@lcim,ancak ben Zekai yi de çok seviyorum ve benim gözüme çok güzel geliyor,belki yaramazlıklarını güzel bulduğum içindir(yani fotoğrafladıklarından gördüklerimi)
Sizleri gördükçe keşke benimde bir kedim olsaydı demekten başka birşey gelmiyor elimden...