1 Mayıs 2010 Cumartesi

Uçurtma Duyurusu

Bugün haberi geldi, buradaki uçurtma şenliğinin tarihi belli olmuş; 16 Mayıs.

Gri Kent Sahibi sana sesleniyorum, uçurtma fotoğraflarımızı mı yarıştıralım yoksa uçurtmalarımızı mı? hı? hadi seç birini ...

Heidi'cim bu duyuruyu ayrıca sana da özel olarak yapıyorum, hayır unutmadım, seninle uçurtma şenliğinden bahsediyorduk , gelebilme ihtimalin var mı? Önceden haber verirsem belki hazırlanma fırsatınız da olabilir diye düşündüm, çok mu erken oldu ? Ama Mahir'in rahatı, sağlığı hepsinden önemli, biliyorum.

Şimdi ben böyle yazınca biliyorum ki benim Aylak Kedim mızık yapıp e beni özel davet etmemişsin diyecek, ah ben kıyamam hiç sana, derslerin ve sınav programın izin veriyorsa beklerim minik patim. Bak buradaki tarlalar filan da seni bekliyor.

Ayrıca Geveze, Lotus, Leydim, Seval, Beyaz Tuval, Magissa..... Evet ne var, size de haber veriyorum buradan, şenliğin tek şartı bir günlüğüne sizin ilginize ihtiyacı olan bir çocuğa arkadaşlık edecek olmanız, birlikte uçurtma uçuracaksınız, kimbilir belki uçuç böceklerinden bahsedersiniz ona soluklanma anında ya da ne bileyim birlikte dondurma kuyruğunda laflarsınız, misal bilmediğiniz bir şeyi anlatıyor da olabilir o çocuk size... Bilginin karşınıza nerede çıkacağı belli mi? Hiç değil...

18 yorum:

Fifi Croissant dedi ki...

Aaa, ne güzel, herhalde 20 senedir filsan uçurtma uçurmadım, pasım çözülür :))

çello çalan kedi dedi ki...

magissa sorma ben de çok heyecanlıyım, bir aksilik olmaz umarım...

Aylak Kedi dedi ki...

evet evet, yazıyı okumaya başlar başlamaz adımı aradı gözlerim, görmesem oturur ağlardım, kötüsü gece de ağlardım mart kedisi vari :))

keşke gelebilsem, içim sızladı ya çok isterdim orda olmak, çok mutlu olurdum ben çok çok çok :/

sen benim yerime de uçur uçurtmanı, çok eğlen olur mu

Lotus dedi ki...

çok isterim cellocum:) 23 mayıs da bir program için edirne ye gelmeyi planlıyoruz, eğer o program olmazsa ben 16 mayıs da gelmek isterim, yoksa bir haftayla kaçırmış olacağız:( haber verdiğin için çok teşekkürler..

gri kent sakini dedi ki...

:) daha bu sabah Yeşilköy deydik arkadaşlarla uçurtma uçurduk , el yapımı uçurtmamız yırtılınca bizde Doğa nın hazırı ile yetindik ,ama çook güzeldi ,çok keyifliydi ,şunu söyleyeyim bizimki hazır ve göründüğü gibi minicik bişey olmasına rağmen civardaki uçurtmalardan yüksekliğine yetişen olmadı bu arada :)valla fotoğraf desen fotoğraflar ortada çello ,söze gerek yok öperim bileğini:) çok isteriz ama 16 Mayıs bizim için plansız bir geliş olur biz daha planlı orada olmak isteriz tahmin edersin
:) Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım ,o gün havada yanınızda olur ,hadi bakalım rüzgarın bol olsun o zaman :)Uçurtma sakini...

lady dedi ki...

kedicim o haftasonu edirnede olucam, anneler günü! dur bakalım belki ucundan dahil olabiliriz, kimbilir :)

çello çalan kedi dedi ki...

aylak kedi, üzülme tatlım, biz sen geldiğinde kendi aramızda şenlik yaparız, katılamadığın şenliği aratmayız söz..

***
lotus, yine konuşuruz o halde, programın şekillensin hele bi.

***

uçurtma sakini :))
haber vermesi benden olsun dedim, biliyorum koşuşturmalar, iş yoğunluğu, yorgunluğu vs sebeplerle katılmayı yürekten istediğiniz halde reel hayatın şartları izin vermeyebiliyor. anlayabiliyorum emin olun. bu arada doğa'nın uçurtmasının şahane özelliğini öğrendiğim iyi oldu, çıkışta aynısını bulmazsam bana da çello demesinler :)

***

leydim, anneler günü haftaya diye biliyorum, şenlik bir hafta sonrasında, yani ıskalıyorsun sanki ...

lady dedi ki...

e sen de haklısın, ben aradaki günleri kaynatmışım :))

gri kent sakini dedi ki...

Bi tiyo vereyim o zaman Migros ta bulmuştuk ... ilk uçuş fotoğraflarını bekliyorum bak :)

çello çalan kedi dedi ki...

bunu öğrendiğim iyi oldu, du ben şimdi gideyim, belki akşama bizim evin oradaki boş alanlara atarız kendimizi, tabi elimizde uçurtmamız... şenliğe kadar alıştırma yapmam lazım, bak magissa 20 yıl olmuş uçurmayalı, bana sorsan çok bir farkım yok... bisiklete binmek gibidir di mi? unutmaz insan nasıl uçuracağını sanırım.

heidi dedi ki...

İlk cümlenin sonunda tarihi gördüğüm an nerdeyse uçurtması elinden alınmış bir çocuk gibi ağlamaklı kıvama geldim. 16 Mayıs kuzu ile günlerdir şafak saydığımız gün. İkimizin de h.sonumuzu son 6 aydır çalan kursumuzun sınav tarihi.Bahar geldi geçiyor biz hafta sonlarımızı malesef saçma sapan kurs köşelerinde geçiriyoruz. Ama 16 Mayıs sonrası özgürüz ve Mahir gelmeden önce oralara sizleri görmeye geleceğiz inşallah. Uçurtmamızla birlikte.

çello çalan kedi dedi ki...

İyi haber kötü haberi yendi, tamam harika, sizi dört göz bekliyor olacağız, sonra biz sizi görmeye geliriz bakarsın, ama ne yalan söyleyeyim, mahir, sıdıka ve sonya sizden öncelikli durumda olacaklar haberin olsun :)

gri kent sakini dedi ki...

bende öyle demiştim uçururken 20 yıl olmuş diye , bisiklet için 2 yıl daha bekleyeceğiz taşınınca artık ... sabırla beklerim :)

SeV@L dedi ki...

Çağrını görmedim ya da görmemezliktem geldim sanılmasın. Ben şahane bir beyine sahip olduğum için düşündüğüm şeyi işleme koymasam da yaptım zannediyorum bazen.

:) Nedir bu uçurtma şenliği tam olarak? Ben hayatımda hiç uçurtma uçurmadım. Abimler sağolsun onlardan sıra gelmezdi. Çok bilgisizim bu konuda yani bir işe yarar mıyım bilmiyorum.

çello çalan kedi dedi ki...

Sevalim, senin zihninin işleyiş biçimini az çok tahmin edebiliyorum :)

buradaki uçurtma şenliğine daha önce katılmışlığım yok, ama anlatılanlardan biliyorum, şenlik özellikle çocuklar için düzenleniyor, maksat çocuklar eğlensin ama bir o kadar büyük katılımcıları var, çeşitli sponsorlar bulunuyor, gelir kimsesiz çocuklara kalıyor, biraz panayır havasında uçurtma uçurmaca... o gün kimsesiz çocuklara yarenlik ediyorsun, koluna takıp birini, uçurtmanın bir ucundan sen, bir ucundan o, gökyüzü nasılsa hepimizin...

işe yaramaz olur musun hiç, uçurtma uçurtmaca enfes bir duygu, nasıl anlatayım bilemedim ki sana...

ah o abiler yok mu o abiler, ben de tam 3 tane var, oradan biliyorum onlar yüzünden ıskalanan şeylerin verdiği rezil hissi... anlıyorum seni :)

sen bence gevezeyi de kap gel. ha diyelim gelemedin, daha sonra kendi şenliğimizi kendimiz yapamayacağımızı kim söylemiş.

SeV@L dedi ki...

Geveze'yi de atımın terkisine atıp gelmeyi çok isterim. :)

Pek eğlenceli bir işe benziyor. :)

Fifi Croissant dedi ki...

çelloyenge, ben bu haftasonu sağlıksal nedenlerle edirne'ye gelemeyeceğim maalesef :( inşallah başka bahara diyelim...

çello çalan kedi dedi ki...

hahahaha elbette çelloyenge'ye gülüyorum, sen iyi ol magissa, gelmek istersen baharı bekleme tabi...