7 Haziran 2011 Salı

Anneme giderken gördüğüm


Akşamları iş çıkışı eğer anneme gideceksem, bu yoldan geçiyorum. Kuş sesleri eşliğinde... Güzel oluyor, çok güzel...

6 yorum:

piktobet dedi ki...

bu yolun sonu ancak mutluluğa çıkar.

Ayça Yaşıt dedi ki...

Bolu'da iki yıl boyunca böyle bir yolu bisikletle gidip geldim. Yaşadığımız dağ şehre dört kilometre uzaklıktaydı. Yokuş yukarı pedal çeviremezdim yürürdüm ama iniş çılgınca olurdu. :) Düz olan yolda böyle alanlar ve sesinin hangisine ait olduğunu bilemediğim kuşlar aklımı başımdan alırdı. Motorla da harika oluyordur, eminim sesleri dinlemek için sık sık duruyorsun. :)

Sevgiyle.

Elifinelizi dedi ki...

seviyorum ya börtü böceği :))

pelinpembesi dedi ki...

Anneye giden her yol zevklidir!!

SeV@L dedi ki...

Bunala bunala ölmek üzere olduğum, feci halde yeşillik, çayır çimen özlediğim, çimenlere yayılıp, ağaçlara sarılmak istediğim şu günlerde hiç iyi gelmedi bu fotoğraf.

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca. Kıskanç bi insanım ben :))


Yaaaa Çello bi git yaaaaa :)

çello çalan kedi dedi ki...

Ah piktobet, genelde evet, yemeğe ve yemek sayesinde mutluluğa:))

Atzecim, bugün akşam 18.30 da Hafızağa Konağında o çok istediğim seminere katılıyorum :) 20 kişi ile sınırlı olan eğitime yalvar yakar maillerim sayesinde katılabiliyorum, az biraz ağlak yaptım kendimi ama işe yaradı :)

Bu yolda eskiden duramazdım çünkü ilerideki çiftliğin köpekleri cansıkıntılarından gelip geçen arabalara ve evet motorlulara havlayarak kovalama eğilimindeydiler, hayır korkumdan değil, dursam mutlaka ortak bir dil buluruz kendimize, şimdi onlar bir süredir yoklar, duraklamak için ortam daha da elverişli oldu, pazar günü akşam üzeri araba ile annemlerden eve dönerken oğuz yavaşladı, sesleri duyuyor muyum diye de soruyor bir yandan. zannedilmesin ki edirne hep böyle, hayır elbette, bu güzergah henüz yeterince ilgi görmüyor ama annemlere giden en kestirme yol, elbette kamerayı biraz sağa çevirsem bina yığınları ile de karşı karşıya kalabiliriz ama durduk yere ne gerek var, benim asıl ilgilendiğim işte tam da bu kare nasılsa:)
öpüyorum seni, sımsıkı sarılıyorum bir de..

Hiç sevilmez mi Elifinelizi di mi? :)

Buket, canım buket, şimdi senin bu cümlen üzerine sessiz kalıp onaylamaktan başka ne diyebilirim ki? Haklısın...

Ama sevalim, öyle deme lütfen, üzme beni, ben bu konuda şanslı olan taraftayım sadece, istersen bak bu tarafa gelirsen bu yoldan geçerken motoru sen kullanabilirsin, ödeşiriz:P